loading...

اخبار سرگرمی

بازدید : 1117
دوشنبه 4 اسفند 1398 زمان : 7:03
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اخبار سرگرمی

اخبار سرگرمی

در ادامه مطلب سوپ این بار به توضیح سوپ جو به روش رستورانی می‌پردازیم .

اکثر افراد سوپ جو را در رستوران به عنوان پیش غذا انتخاب می‌کنند و حتما از خود پرسیده اند که به چه روشی پخته شده است .

یکی از سوپ‌های غلیظ و سنگین است که تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن را شامل می‌شود .

در بیشتر رستوران‌ها سوپ جو را می‌پزند اما همه آن‌ها فوت و فن خوش طعم کردن آن را نمی‌دانند .

در تمام مراحل تهیه سعی کنید نکات گفته شده را رعایت کرده تا به خوبی سوپ جو شما پخته و خوش طعم شود .

مواد لازم :

جو پوست کنده : دویست و پنجاه گرم
سینه مرغ : یک عدد
پیاز : دو عدد
هویج : دو عدد متوسط
آرد : یک قاشق غذا خوری
جعفری تازه خرد شده : سه الی چهار قاشق غذا خوری
رب گوجه : سه قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل سیاه ، زرد چوبه : به میزان لازم
لیمو ترش : یک عدد
عصاره مرغ : نیم لیتر
روغن : پنچ قاشق غذا خوری
پیش از دستور پخت سوپ جو ابتدا به روش تهیه عصاره مرغ می‌پردازیم .

مواد لازم برای تهیه عصاره :

اسکلت مرغ : دو عدد ، کرفس : پنج عدد ساقه ، هویج : دو عدد ، سیر : دو حبه

پیاز : یک عدد ، (نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ) : به میزان لازم

تمامی‌مواد را با هم در یک قابلمه ریخته به آن آب جوشیده اضافه کنید و بگذارید به مدت یک ساعت بپزد .

البته در این مرحله سینه مرغ را با استخوان مرغ در قابلمه قرار داده تا با مواد کاملا بپزد .

پس از پخت کامل مواد را بر روی یک صافی ریخته و عصاره را جدا کنید .

سینه مرغ را ریش ریش کنید و کنار بگذارید .

طرز تهیه :
جوهای پوست کنده را شسته و بگذارید خیس بخورد تا مقداری جو‌ها متورم شوند .

پس از آن درون قابلمه ریخته و به آن عصاره مرغ را اضافه کنید و بگذارید به مدت چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت بپزد .

پیاز‌ها را نگینی خرد کرده و با روغن آن‌ها را در یک تابه تفت دهید و به آن رب گوجه اضافه کنید .

تفت دادن رب تا زمانی ادامه پیدا می‌کند تا رنگ آن روشن و کدر بودن آن از بین برود .

پس از آن آرد را بیفزایید و تفت دهید تا طعم خام آرد گرفته شود .

سینه مرغ ریش ریش شده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید . در این مرحله نمک ، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید .

بعد از پختن جو مواد درون تابه و همچنین هویج نگینی شده را هم به قابلمه اضافه کنید .

هم بزنید و در قابلمه را بسته تا طعم مواد سوپ با هم مخلوط شود پس از آن به آن آب جوش بیفزایید .

بگذارید تا سوپ جو ما جا بیفتد ، در ده دقیقه آخر جعفری را اضافه کنید و قبل از سرو آب لیمو را اضافه کنید .

شعله گاز را خاموش کنید و در ظرف بریزید و سوپ جو خوش طعم را نوش جان کنید .

نکته :

حتما عصاره مرغ یا گوشت را خود در منزل تهیه کنید .
از روغن به مقدار کم استفاده کنید زیرا سوپ چرب طعم خوبی ندارد .
بعد از اضافه کردن جعفری درب قابلمه را باز گذاشته زیرا باعث تیری و بد طعمی‌جعفری می‌شود .
هنگام تفت دادن مواد هویج را سرخ نکنید زیرا هویج طعم بد و کهنه می‌گیرد .

منبع: zoodpaz1

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آمار سایت
  • کل مطالب : 10
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 2
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 27
  • بازدید ماه : 153
  • بازدید سال : 268
  • بازدید کلی : 30203
  • کدهای اختصاصی